10 noviembre 2014

La Casa d’Espiritualitat Ekumene d’Alcalá d’Henares va acollir del 3 al 7 de novembre dues noves edicions dels cursos de Formació inicial per a Coordinadors de Pastoral i de Formació inicial per a Directius d’Escoles Salesianes d’Espanya.
 
A la Formació inicial per a Coordinadors de Pastoral van acudir-hi 19 persones entre coordinadors, membres d’equips de Pastoral i professors que aspiren a entrar en aquests equips. Durant aquests dies van rebre formació sobre el perfil del coordinador de pastoral i sobre la pedagogia de la fe. D’aquesta manera, van poder conèixer en profunditat la Pastoral Juvenil Salesiana, l’aplicació del Sistema Preventiu o com evangelitzar i educar en l’escola.
 
D’altra banda, uns 25 directius de centres d’Escoles Salesianes d’Espanya també es van preparar per ser capaços de desenvolupar estratègies i habilitats per a una bona gestió humana del centre, i que puguin analitzar, elaborar i avaluar els diversos projectes del mateix.
 
Primera setmana de formació
 
Es tracta de la primera setmana de formació que s’ofereix a aquest col·lectius el Centre Nacional de Pastoral Juvenil. La preparació dels participants es complementa amb dues setmanes de formació, al febrer i maig, i amb un seguiment online.
 
La Formació inicial per a Coordinadors de Pastoral celebra la seva segona edició, mentre que la Formació inicial per a Directius travessa ja la sisena edició, després dels bons resultats obtinguts en anys anteriors.

També et pot interessar …