4 noviembre 2014

 
Els provincials de les inspectories salesianes d’Espanya i Portugal, diversos membres dels consells inspectorials i el conseller regional per a la regió Mediterrània, Stefano Martoglio, es donen cita a Madrid per participar ahir i avui a les reunions de la Conferència Ibèrica.

En aquesta trobada s’estan abordant qüestions referents als diferents àmbits de treball salesià: Pastoral Juvenil, Formació, Família Salesiana, Comunicació Social, etc. Els participants comparteixen les activitats celebrades al llarg de l’últim any, així com les expectatives de treball i organització d’aquest curs.

Les reunions estan presidides per Stefano Martoglio, Conseller regional per a la regió Mediterrània. Per part de la Inspectoria Santiago El Mayor, hi participen l’inspector, Juan Carlos Pérez Godoy, i el vicari inspectorial, Samuel Segura. Per part de la Inspectoria Maria Auxiliadora, hi són presents l’inspector, Cristóbal López, i el vicari inspectorial, Ángel Asurmendi. De Portugal han acudit el provincial de la Inspectoria lusitana, Artur Pereira, i el vicari inspectorial, Simão Cruz.

2015 en el punt de mira

Si l’any passat les reunions es van centrar en la reestructuració de l’Espanya salesiana, en aquesta reunió s’està posant el punt de mira en dos esdeveniments de gran importància que se celebren durant aquest curs: l’any de la Vida Consagrada i el Bicentenari del naixement de Don Bosco.

 
Els participants comparteixen idees, experiències i les activitats previstes per commemorar aquestes dues grans festes.
 

També et pot interessar …