3 noviembre 2014

El Provincial, P. Cristòbal López, ha estat visitant aquests dies, la Comunitat Salesiana i Obra de Ciutat Meridiana (Barcelona). La comunitat la formen cinc germans que comparteixen la vida i la missió amb la joia que brolla de l’evangeli. Fraternitat, fe, senzillesa, austeritat i esperit missioner són algunes de les característiques de la comunitat.

 
Es tracta d’una comunitat d’inserció, que amb la col·laboració d’un bon grup de laics, voluntaris i contractats, animen els serveis parroquials de la Parròquia de Sant Bernat i la Plataforma d’Educació Social Centre Cruïlla.
 
El Centre Cruïlla acull diversos projectes d’educació social dels nois i noies amb més dificultats dels barris de Ciutat Meridiana, Torre Baró, Vallbona, Can Cuiàs. La Parròquia i el Centre Cruïlla desenvolupen la seva missió amb xarxa amb la resta d’entitats del barri.
 
El P. Cristòbal ha pogut compartit la realitat d’aquesta Comunitat i Obra Salesiana animant a prosseguir el projecte de l’Obra i intensificar la tasca evangelitzadora en el barri.    

També et pot interessar …