31 octubre 2014

Pares, antics alumnes, alumnes, professors i amics del col·legi, en un total d’unes 500 persones ( amb els d’intendència)  van fer a peu els 56 quilòmetres entre l’escola i l’esplanada del Monestir de Montserrat.
 
L’any 1986 van ser unes poques més de 10 persones les primeres que van fer aquesta Pujada a Peu, però amb el pas del temps aquesta marxa s’ha convertit en una fita molt important per als alumnes i antics  alumnes  i pares de l’escola  cada nou curs. Enguany la peregrinació l’ha formada prop d’unes 500  persones, cosa que la converteix en una de les més multitudinàries de les que es fan arreu de Catalunya.
 
Els marxaires asseguren  que amb una preparació mínima es pot acabar sense complicacions aquesta caminada. Els principals enemics a batre són especialment el fred i la son. Aquest any el temps ens ha acompanyat moltíssim ja que el fred no ha estat gens present.
 
Cal donar una medalla d’or a l’organització d’aquesta caminada que mou aproximadament unes 100 persones, molts d’ells pares i antics alumnes que s’encarreguen d’abastir els equips de la marxa, personal sanitari, ajudar a la cuina, buscar empreses col·laboradores, demanar diferents permisos i ajudar a les cruïlles perilloses amb cotxes particulars.
 
Darrera de tot això hi ha molts dies de preparació i de feina. Gràcies a tots els que heu fet possible aquesta nova edició. Un es queda esmaperdut, admirat de l’ ”exquisida” organització. Tot rutlla amb normalitat, tot es fa com si fos natural, sense estridències, sense conflictes, tots els problemes que sorgeixen inesperats, són resolts al moment, amb suavitat, amb tranquil·litat, amb molta humanitat impregnada de fraternitat i jo diria d’amor cristià.
 
La pujada a peu va concloure, després d’haver descansat i haver reprès una mica de forces, al peu de la Moreneta on es va oferir i posar entre les seves mans aquest nou curs 2014-15.

 

 

També et pot interessar …