29 octubre 2014

La Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora es va fer present a la conferència "Multilingual education: policy, practice and reality" celebrada durant els passats 20 i 21 d’octubre a la Universitat de Salamanca, sota l’organització de Cambridge English Language Assessment.
 
El Departament d’Avaluació de l’Anglès de la Universitat de Cambridge va dur a terme aquesta trobada en què es van donar cita experts universitaris europeus i representants dels ministeris d’Educació d’Itàlia i Portugal i la Comissió Europea.  
 
A les sessions es van exposar els principals avenços pedagògics en matèria d’educació plurilingüe, qüestió que es porta implementant en els últims anys en les diferents presències salesianes de la Inspectoria Maria Auxiliadora.
 
Marta Iglesias Fuentes, coordinadora de Bilingüisme i Projectes de Mobilitat per a Andalusia, Extremadura i Canàries a la Inspectoria Maria Auxiliadora, va compartir la jornada amb els representants dels ministeris d’Educació d’Itàlia i Portugal. Ambdós encarregats van tenir l’oportunitat de compartir els seus projectes d’ensenyament d’idiomes a  l’educació reglada.
 
D’altra banda, també van destacar les conferències de Kristina Cunningham, pertanyent a la direcció general d’Educació i Cultura de la Comissió Europea, Matt Davis, líder del Grup Discurs i Llenguatge de la Unitat de Ciències del Coneixement i del Cervell de la Universitat de Cambridge , o Péter Medgyes, professor emèrit en Lingüística Aplicada i Pedagogia del Llenguatge de la Universitat de Eötvös Loránd a Hongria.
 

També et pot interessar …