24 octubre 2014

Del 23 al 25 d’octubre, a la casa salesiana de El Campello, se celebra la primera reunió de directors de la Inspectoria Maria Auxiliadora en una trobada que reuneix els responsables salesians de les diferents presències juntament amb el Consell Inspectorial.

En la tarda del 23 d’octubre començava aquesta jornada de treball amb la presentació inicial i el moment de grups, per assistir des de les 18:00 a la presentació de l’informe de l’Inspector.
Cristóbal López va aprofitar l’ocasió per dedicar unes afectuoses paraules a tots els assistents, demostrant la seva confiança en el treball realitzat en els últims mesos i recalcant la idea que "Déu està al timó de la nau".

Durant el temps de diàleg va llançar un missatge molt positiu sobre la nova realitat i el procés d’acompanyament realitzat en els últims mesos. Va traslladar la consciència que tots els canvis comporten cert procés d’adaptació per part de tothom i va convidar a  "tenir el coratge d’afrontar la secularització amb una proposta forta de fe".

En el matí del 24 d’octubre han tingut lloc les presentacions de les Delegacions de Formació, de la mà d’Ángel Asurmendi, i les càpsules formatives, per Josep Maria Maideu. Posteriorment ha estat José Miguel Núñez el responsable de mostrar el "Projecte Savio" i donar a conèixer les tasques de coordinació en l’Animació Vocacional.

Per a la tarda de divendres està prevista la presentació de la imatge corporativa per part de Josep Lluís Burguera, delegat de comunicació social. A partir de les 18:00 seran les delegacions d’Economia, Pastoral Juvenil i Família Salesiana les que tanquin la jornada amb les intervencions d’Antonio Echeto, Fco. José Pérez i Joan Lluís Playà.

Les jornades de treball finalitzaran amb el dinar del dissabte 25, després de la revisió de l’Horitzó 2020 i el Projecte Europa, i la posada en comú de les impressions i experiències viscudes.

 

També et pot interessar …