23 octubre 2014

Com assenyalen els organitzadors, “en aquesta edició la Congregació Salesiana ha sigut premiada amb el guardó especial Esment Educatiu pels més de 150 anys de labor docent a tot el món”, i per celebrar-se el Bicentenari del naixement de Sant Joan Bosco, fundador dels salesians, “un model educatiu de total vigència per al segle XXI”.

L’acte de lliurament d’aquests premis se celebrarà en l’auditori Caixafòrum de Madrid, a les 19’30 hores del pròxim dijous 30 d’octubre. En el mateix acte, altres institucions educatives també seran reconegudes en la seua labor com ara la Fundación Educo, el Ministeri d’Educació Britànic, el Grup Vaughan, La Conselleria d’Educació de Castella-la Manxa, o la Universitat Internacional de La Rioja.

La revista Magisterio és un referent entre les publicacions sobre educació en el nostre país. Va començar la seua marxa en 1867, sent el degà de la premsa no diària a Espanya, i ofereix diverses publicacions per a professors, estudiants i per a pares amb fills en edat escolar.
 

També et pot interessar …