22 octubre 2014

Quaranta professors de nova contractació de diferents escoles de la Inspectoria Maria Auxiliadora van assistir a la formació inicial de tercer any que va tenir lloc del 17 al 18 d’octubre a la Casa de Espiritualidad “Juan XXIII” de Sanlúcar La Mayor.
 
Aquestes jornades compten entre els seus objectius conèixer i reflexionar sobre el Model de la Pastoral Juvenil a l’Escola Salesiana, reforçar la identitat del professor salesià com a agent de pastoral a l’escola i aprofundir en el model operatiu d’animació pastoral a l’escola salesiana.
 
Entre els continguts treballats es trobaven "La Pastoral Juvenil i Escola Salesiana en el model de Missió", impartit per José Miguel Núñez, "La identitat de l’agent de pastoral a l’escola", impartit per José Javier García-Carpintero, i el "Model operatiu d’animació pastoral a l’escola ", impartit per Agustín de la Cruz.
 
Durant els propers 24 i 25 d’octubre agafaran el relleu els professors de nova incorporació de primer any, que treballaran el projecte educatiu i pastoral de la mà de Juan Villarejo López i Joaquín Martín Calleja.
 
L’últim torn de formació li correspondrà als professors de nova incorporació de segon any que treballaran durant el 28 i 29 de novembre el sistema preventiu de Don Bosco.
 
Finalment tots els professors començaran la formació on-line a principis d’any amb les següents dates i temàtiques:
 
• Professors nous, any 1. Des del 12 de gener de 2015, "Conèixer el Sistema de Gestió de Qualitat de les Escoles".
• Professors nous, any 2. Des del 9 de febrer de 2015, "Ecosistema Educatiu de Don Bosco".
• Professors nous, any 3. Des del 9 de febrer de 2015. "L’Acció Tutorial en les Escoles Salesianes".
 

També et pot interessar …