14 octubre 2014

 

Del 12 al 15 d’octubre, l’inspector salesià Cristóbal López està visitant Salesians Elx. Amb el pas per aquesta casa, Cristóbal comença una sèrie de visites canòniques. Concretament, a Elx està tenint diverses trobades amb alumnes, professors, família salesiana de les dues presències que els salesians tenen a la ciutat.

Als alumnes de l’Escola San José Artesà, estudiants de Secundària, Formació Professional i Batxillerat, els ha deixat el següent missatge: “No esteu ací per a ser bons tècnics. Esteu per a ser bones persones, crítics -no criticons-, amb un bon cor per a estimar i braços i cames per a treballar, i per a ser bons cristians. En tots els llocs on estem els salesians, la qual cosa volem fer és que sigueu bons cristians i honrats ciutadans”.

“Un empresari vol a una persona honrada, treballadora, responsable, bona, puntual, íntegra… i també un bon tècnic i professional. I una persona íntegra és la que desenvolupa aquestes tres dimensions: ser honrats ciutadans i bons cristians, adquirir una bona formació tècnica i professional, i poseu vostres habilitats i capacitats al servei dels altres, per una societat millor” ha afegit.

“L’important de tot aquest camí de formació que esteu fent és la finalitat amb la qual en el futur vas a exercir la teua professió: va a ser per a traure profit per a tu mateix, o vas a posar al servei dels altres tot el que has après i has aconseguit? L’important no va a ser la professió, sinó la teua vocació, el teu projecte de vida, perquè “el que no viu per a servir, no serveix per a viure”. Descobriu, amics, el sentit de la vida!”.

“Feu un minut de silenci, no perquè s’haja mort algú, sinó en homenatge a la vostra pròpia intel·ligència, i acolliu en el vostre cor el que Déu et diu en aquest moment i en aquesta oportunitat que estàs vivint” ha conclòs l’inspector.

També et pot interessar …