10 octubre 2014

“Somia el teu camí”. Aquest és el lema d’aquest curs del Centre Juvenil de Martí-Codolar en l’any del bicentenari del naixement de don Bosco. Un lema que convida a tots –petits i grans; educadors, joves i famílies- a somniar, a construir, a comprometre’s… Al pensar en Joan Bosco que des dels 9 anys ja somniava. Somnis que van marcar profundament la seva vida i van entusiasmar molts d’altres a seguir el seu camí.
 
El somni de don Bosco avui i aquí es tradueix en els següents àmbits: Plataformes d’Educació Social (PES) -projecte CLAU, la UEC, Centre Obert i Omnia -, l’ Esplai i la Comunitat Cristiana.
 
Projecte CLAU. 14 joves fan el curs d’Hoteleria i Serveis.El curs de Reformes Integrals va començar el dia 1 d’octubre amb 11 joves.
 
El Centre Obert va obrir les portes el 18 de setembre al centenar d’infants i adolescentsd’entre 6 i 18 anys i llurs famílies amb un taller de circ. Aquest curs es continuaran oferint diàriament els berenars, gràcies a la subvenció de l’Ajuntament de Barcelona i als voluntaris del grup de Dames Apostòliques que diàriament preparen generosament els berenars.
 
La Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) aplega aquest curs 18 nois i noies en edat d’escolarització.
 
Omnia. El Punt Omnia està adreçat a persones adultes que volen introduir-se o perfeccionar-se en informàtica. S’està atenent a unes 40 persones.
 
L’Esplai va iniciar les activitats amb els més de 100 nois i noies (de 5 a 16 anys) i 20 monitors voluntaris dissabte dia 4 d’octubre amb una activitat lúdica al voltant del lema “Somia el teu camí”, fent referència al somni de don Bosco.  

 

Comunitat cristiana. Entorn d’aquesta realitat juvenil, una viva comunitat cristiana evangelitza (catequesi, grups de fe), celebra (eucaristia setmanal, experiències de pregària…) i testimonia la seva fe en el barri.

També et pot interessar …