8 octubre 2014

La selecció de pel·lícules que integraran el cartell de l’onzena edició del certamen que dirigeix ??Peio Sánchez ja és a punt. En aquesta edició, amb el lema "El misteri de l’amor", les set pel·lícules seleccionades són: Gravity, 12 años de esclavitud, Incondicional, Un dios prohibido, Blanca como la leche, roja como la sangre, Maléfica El pequeño ángel.

La setmana de cinema espiritual és una iniciativa educativa i pastoral de SIGNIS (Associació Catòlica Mundial per a la Comunicació) i actualment arriba a 60 ciutats i 160.000 alumnes de tota la geografia espanyola i pretén, a través del cinema plantejar als joves temes de contingut existencial amb referència transcendent i perspectiva cristiana.  

Edebé col·labora des de la cinquena edició de la Setmana de cinema espiritual amb la publicació d’una completa guia didàctica que acompanya les projeccions.
Com cada any, les presències salesianes de tot Espanya hi participaran molt activament en la Setmana de cinema espiritual, veient les pel · lícules i organitzant vídeo fòrums.  

 

També et pot interessar …