7 octubre 2014

Un any més, els dies 3, 4 i 5 d’octubre  s’ha celebrat el “Barrejant”, una de les trobades de la solidaritat que es fan anualment a Sant Boi de Llobregat, amb un programa d’actes molt complet.

 

La delegació de VOLS – Sant Boi hi ha participat molt activament amb una trentena de voluntaris que s’han organitzat per ser presents a la Fira d’Entitats solidàries i també a les diferents activitats lúdiques i festives organitzades per a l’ocasió.

El lema d’enguany ha estat “Construïm la pau” i sota aquest “paraigües” la ciutat ha volgut mostrar la solidaritat i el seu compromís per la justícia social. Vols va ser –hi present en un estand, mostrant la tasca de cooperació al desenvolupament, educació pel desenvolupament i voluntariat que es promou des de l’entitat.

Com a anècdota, l’alcaldessa, Lluïsa Moret, es va deixar pintar la cara en el taller de maquillatge i pintura impulsat per VOLS.

 

D’altra banda, cal destacar que l’obra salesiana de Sant Boi ha estat premiada recentment amb la Medalla d’Or de la Ciutat, per la seva trajectòria de 50 anys al servei de la ciutat i especialment dels més vulnerables.

També et pot interessar …