7 octubre 2014

El Centre de Dia Entre Amics va ser un dels primers Centres d’aquest tipus a obrir les seues portes al nou curs, oferint el projecte a 42 menors del barri dels salesians de l’avinguda de la Plata, a València.
Des del primer dia els menors van assistir al centre amb una gran il·lusió i motivació després d’un llarg estiu i van anar molt bé acollits per tot l’equip d’educadors, que convençuts de la seua tasca educativa i preventiva desitjaven també començar el nou curs.
Durant tot el mes, els menors del Centre de Dia Entre Amics han viscut grans experiències enriquidores per a la seua vida al costat dels seus educadors. Van poder gaudir d’una eixida a la pista de gel on tots van aprendre de forma molt satisfactòria a patinar, a l’igual, que un fantàstic dia en la valenciana platja de La Patacona, en la qual experts en l’art del surf van ensenyar als menors a practicar aquest estupend esport.
D’altra banda, els menors també han tingut temps per a centrar-se des del principi de curs en les seues tasques acadèmiques, treballant des del primer dia en el suport escolar, tasca en la qual els educadors s’han centrat en les necessitats de cadascun d’ells per a planificar un bon curs amb la intenció d’obtenir els millors resultats possibles.
L’equip d’educadors té gran il·lusió en aquest nou curs que està carregat de novetats sempre centrades en les necessitats dels menors i com a millora de la labor educativa.
 

També et pot interessar …