7 octubre 2014

En l’Eucaristia inicial es va recordar el missatge d’obertura del Bicentenari del naixement de Don Bosco pronunciat pel Rector Major en què s’anunciava que "el carisma salesià és el regal que Déu, a través de Don Bosco, ha fet a l’Església i al món ". Per aquesta raó es transmetia aquesta idea com a motiu de la trobada. 

Una jornada en què la Família Salesiana assumia aquest missatge, perquè el Bicentenari fos viscut com "una oportunitat per a una veritable renovació espiritual i pastoral de la Família, una ocasió per fer més viu el carisma i fer tan actual a Don Bosco com sempre ho va ser per als joves. "

Després de la salutació de Cristóbal López, provincial de la Inspectoria Maria Auxiliadora, es va viure el moment "familiar" en què tots els grups assistents van treballar de forma conjunta, per donar pas posteriorment  als moment per grups de FASA. 

El treball es va centrar en la fixació de les dates importants, així com en l’anàlisi de la situació de cada un dels centres. A més , es van comunicar els objectius provincials i les línies d’acció per a aquest curs i es van distribuir tasques respecte a alguns dels moments planificats, tant a nivell local com provincial. També es va informar sobre les diferents iniciatives dels consells en els programes d’actes per a la celebració del Bicentenari. 

Després del dinar compartit es va finalitzar la trobada amb les “Buenas tardes” i el comiat de Maria Auxiliadora, en un jornada que en paraules dels assistents havia estat carregada d’un "treball enriquidor on s’ha mostrat la sensibilitat existent dels Consells per apropar el carisma de Don Bosco amb més força que mai".
 
 
 
 

També et pot interessar …