6 octubre 2014

 

El divendres 3 d’octubre a Madrid, va tenir lloc la primera reunió del curs de la Delegació Ibèrica de Comunicació Social convocada pel delegat nacional, Javier Valiente. En ella van participar els dos delegats inspectorials de comunicació en l’Espanya Salesiana, Josep Lluís Burguera i Javier Valiente, al costat de diversos representants dels seus equips tècnics.

El principal objectiu d’aquesta reunió era revisar els Estatuts de la Delegació per a actualitzar-los i adaptar-los a les noves realitats inspectorials, canvis que es proposaran en la Conferència Ibèrica que tindrà lloc al novembre.

Un altre dels temes tractats va ser el registre de la marca Salesians i el seu corresponent logotip. A més al llarg de la trobada, es van analitzar temes comuns, com ara la implantació de la nova imatge corporativa i les seccions i continguts de la nova pàgina web, entre uns altres. I es van proposar altres treballs d’elaboració comuna com a materials promocionals per a difondre la marca Salesians Espanya: un vídeo corporatiu i fullets promocionals.

En la jornada també va haver-hi temps per a la presentació d’altres treballs duts a terme per cada delegació, com per exemple la Revista Inspectorial SMX de la Inspectoria Maria Auxiliadora o el Butlletí Informatiu que la Inspectoria Santiago El Mayor.
 

També et pot interessar …