2 octubre 2014

 

Els directors dels col·legis salesians de la Comunitat Valenciana, Saragossa i Múrcia van participar l’1 d’octubre en la seua primera trobada del curs. De la mà del coordinador de les Escoles de la Comunitat Valenciana, Múrcia i Saragossa, Javier Torregrosa, van programar el curs i van conèixer les línies d’acció proposades per als pròxims mesos des de la Inspectoria Maria Auxiliadora.

Les línies d’acció que es treballaran aquest curs en els col·legis salesians són l’atenció a la diversitat, la potenciació de la pastoral, el desenvolupament dels processos de qualitat, el foment del plurilingüisme, la innovació educativa, el màrqueting educatiu i la potenciació de la formació professional.

També van participar en la trobada, el coordinador d’economia, José Francisco Pérez, i el coordinador de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Javier G. Parra, qui van fer les seues aportacions sobre temes laborals i sobre la plataforma interactiva Qualitas, respectivament.

“En la trobada ha destacat l’ambient de treball, la participació i l’intercanvi d’experiències” segons ha explicat el coordinador.

La pròxima trobada d’aquestes característiques tindrà lloc al gener, prèviament es reuniran els directors pedagògics i els caps d’estudi. A més els pròxims 17 i 18 d’octubre tindrà lloc a Madrid la trobada ‘La Formació Professional i l’emprenedoria en la Agenda para al Desenvolupament post 2015’.

També et pot interessar …