2 octubre 2014

A La Casa del Libro, de la Gran Vía madrilenya, es presentarà, dilluns 6 d’octubre a les 19:30 hores, la novel · la “Pasó la noche, amor”, del salesià José Miguel Núñez. A la presentació intervindran el escriptor Edgar Borges, José Membrive, responsable d’Edicions Carena que edita la novel · la, i el propi autor. L’acte serà conduït pel periodista Carlos Martín i comptarà amb l’actuació musical a càrrec del cantautor Nico Montero.

La novel·la

Ambientada a la preguerra civil espanyola, la novel·la aborda l’escenari i l’univers cultural d’una època a través de Bartolomé: un personatge de traços poderosos, sindicalista i activista, compromès en primera línia en la transformació social del seu temps. L’amor apassionat, la reconciliació d’un poble i la memòria oblidada s’entrellacen en una història actual que anirà desentranyant detectivescamente Carmen, una dona en plena crisi personal a l’Espanya dels vuitanta. La protagonista es veurà involucrada en un descobriment inesperat i revelador que li farà emprendre un viatge interior i que canviarà la seva pròpia vida. Aquesta és la història d’un amor-més-fort-que-la-mort, de somnis i traïcions, de compromís social i conquesta de llibertats. En un món convuls i políticament inestable, la passió d’una jove parella s’obre a l’alba d’un nou dia després d’una nit que semblava sense fi.

 L’autor

José Miguel Núñez, salesià, doctor en Teologia i Filosofia, ha publicat recentment “Cien palabras al oído” (2012) i “A vueltas con Dios en tiempos complejos. Diálogos con Gianni Vattimo” (2013). Ha treballat com a Conseller General per a Europa de l’Oest de la Congregació Salesiana després d’haver estat Provincial d’Andalusia, Canàries i Extremadura, etapes que li van permetre submergir-se en la Pastoral Juvenil i en la Formació dels salesians, coneixent en profunditat la vida de Bartolomé Blanco fins a quedar atrapat per ell. Ha estat finalista del Premi Hispania de novel·la històrica 2013. Publica ara la seva primera novel · la: “Pasó la noche, amor”, a Edicions Carena.

 L’obra està disponible per a la seva adquisició online a Amazon, El Corte Inglés y la casa del libro o bé directament a Ediciones Carena

També et pot interessar …