26 septiembre 2014

 

Amb l’inici d’aquest curs, el Centre de Dia Don Bosco pretén continuar realitzant una labor de prevenció dirigida als xiquets i adolescents en situació de risc, facilitant-los processos orientadors per a la seua plena inserció social mitjançant el suport socioeducatiu i familiar.

El 12 de setembre, el Centre de Dia Don Bosco va iniciar el seu treball amb els menors carregats d’il·lusió i amb nous projectes per a desenvolupar en aquest curs escolar que acaba de començar.

Com a benvinguda els xiquets i adolescents van poder gaudir d’un gran berenar, juntament amb un joc, en el qual va destacar la gran participació per part dels joves més majors del Centre, ja que van participar coordinant proves del propi joc. Les famílies també van poder gaudir de l’inici de curs en el Centre de Dia compartint un sopar de convivència amb els educadors del Centre el divendres 19 de Setembre.

El Centre de Dia Don Bosco realitza una labor preventiva dirigida a xiquets i adolescents en situació de risc, que facilite processos orientadors, la plena inserció social i laboral dels seus destinataris, mitjançant serveis de suport socioeducatiu i familiar, d’oci i temps lliure, de caràcter ocupacional, de suport escolar i d’orientació sociolaboral i professional.

També et pot interessar …