16 septiembre 2014

 

El Pla Jove de la Ciutat de València, document que recull accions per a donar resposta a les demandes i necessitats de la població valenciana compresa entre els 3 i els 35 anys, ja compta amb el suport de 80 entitats. L’alcaldessa de València, Rita Barberà, va fer entrega l’11 de setembre en l’ajuntament dels distintius a les primeres institucions, empreses, i associacions que s’han adherit a aquest pla.

Van recollir el distintiu els representants de l’entitat salesiana Alicia Davalillo, Amparo Ruiz i Juan Colomina. El ‘Grupo Martes’ és una associació sense ànim de lucre que assessora, recolza i promou la reincorporació sociolaboral de persones amb problemes de drogodependència, facilitant una sòlida infraestructura per als més necessitats i desproveïts de recursos que vulguen iniciar un programa de rehabilitació. Així mateix, elabora i executa programes de prevenció per a joves, impulsant activitats per a la participació ciutadana.

També s’han sumat al projecte les universitats valencianes, empreses, un gran nombre de professionals autònoms, associacions, ONG’s, bancs, i fundacions que duran a terme diferents activitats contemplades en el Pla Jove com l’engegada d’un Observatori de la Infància, l’Adolescència i la Joventut de València.

En l’acte l’alcaldessa, ha definit el ‘Pla Jove’ com un “document pràctic i realista que evidencia l’objectiu del Govern local de convertir València en una ciutat per als joves, un repte que es va a realitzar amb accions concretes per a promoure la igualtat, la salut, el millor ús de les noves tecnologies i, amb caràcter prioritari, l’ocupabilitat”.

També et pot interessar …