10 septiembre 2014

Amb l’inici del curs es comença a programar en les diferents presències salesianes. Entre els nombrosos exemples es troba el de la Comissió de Pastoral de l’Oratori Don Bosco de Sanlúcar la Mayor que en les primeres setmanes de setembre s’ha reunit per a engegar el curs pastoral.

En aquesta trobada, després d’una breu i intensa oració, es va dur a terme una revisió del curs passat i es van plantejar els objectius i línies que van a marcar el projecte educatiu de l’Oratori sanluqueny d’enguany. D’igual manera, es va dedicar temps a perfilar l’organització de la convivència de Programació que tindrà lloc el segon cap de setmana de setembre.

Una idea clara de tot l’equip és la vivència de forma intensa del Bicentenari del naixement de Don Bosco en l’oratori: una experiència viva, fent un esforç per acostar als xavals més desemparats i atraure a nous cercles de joves del poble. Com Don Bosco, acostant l’estil salesià als joves que més ho necessiten.
Amb aquesta primera reunió es dóna així el tret d’eixida al nou curs que espera ser impuls i entusiasme de l’oratori en el bonic poble de Sanlúcar la Mayor.

 
 
 

També et pot interessar …