8 septiembre 2014

El matí del 8 setembre, a la Parròquia de la Santíssima Trinitat de Genzano (Roma), dinou joves europeus han professat els seus primers vots a la Congregació sota el lema: "Jo sóc el cep, vosaltres les sarments. Qui està en mi, i jo en ell, dóna molt de fruit (Jn 15,5) ". 

Ignacio González Barreto, natural de Canàries i pertanyent a la Inspectoria Maria Auxiliadora, ha donat aquest pas al costat de Luis Álvarez, Luis Javier Barajas, Diego Borbolla, Jesús García i Luis Manuel Pernas, de la Inspectoria de Santiago El Mayor. El grup estava format per joves de diferents nacionalitats entre les quals es trobaven 6 italians, 5 croats, un hongarès i un portuguès. 

A la celebració, presidida pel Rector Major, D. Àngel Fernández Artime, hi han assistit els dos inspectors de l’Espanya Salesiana, Juan Carlos Pérez i Cristóbal López, al costat de familiars, amics i representants de totes les comunitats en les que aquests joves han donat els seus primers passos en la vida salesiana. 

Ignacio ha viscut aquesta experiència a Roma que l’ha ajudat a madurar la seva vocació salesiana i l’ha portat a fer aquest pas tant important en la seva vocació. Ara s’incorporarà a la comunitat del Postnoviciat  Virgen de las Nieves (Granada) per continuar la seva formació. 

A més, durant la vigília del diumenge 7, tots els salesians van poder assistir a la celebració d’ingrés dels nous novicis que comencen el seu camí l’any de noviciat. De la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora s’incorpora Javier Alcedo. 

Es compleix d’aquesta manera el somni que Don Bosco té per a aquests joves des de fa tant de temps; lliurar la vida completament a Déu i als joves en la Societat Salesiana.
 

També et pot interessar …