30 agosto 2014

L’Ordre del Mostachón un any més ha designat els seus Mostachones d’Or de la Ciutat d’Utrera. En el 50 aniversari de la seua fundació, l’Ordre farà lliurament d’aquest reconeixement a la labor de l’Associació Juvenil Aldaba, centre juvenil pertanyent a l’obra salesiana.

Aldaba, que celebrarà pròximament els seus trenta anys d’existència, veu d’aquesta forma recompensat el treball realitzat a favor dels joves de la ciutat, especialment amb el desenvolupament del projecte solidari denominat “No dubtaria a tornar a riure” destinat a xiquets amb riscos d’exclusió social.

El lliurament del guardó tindrà lloc en vespres de la festivitat de la patrona d’Utrera, Ntra. Sra. de la Consolació, exactament el dia 1 de Setembre a les 21:30h en el pati de la Casa de la Cultura.

Des de l’AJ. Aldaba agraeixen a totes les persones que han passat durant tots aquests anys per l’associació, adaptant-se als temps i sabent oferir als joves de cada generació una forma diferent de viure, al més pur estil salesià. A més s’ha llançat un hashtag en xarxes socials amb el qual celebrar aquest reconeixement i les tres dècades al servei d’Utrera.

Ara més que mai, AldabaMostachonDeOro.

https://www.youtube.com/watch?v=q-8hygwhfi4
 

 

També et pot interessar …