5 agosto 2014

Des del passat 14 juliol està a ple rendiment la nova aula que ha sigut finançada completament per amics d’aquesta presència salesiana en terres castellonenques. Aquesta aula compta amb una trentena d’equips per als alumnes més l’ordinador del professor, amb la qual cosa cada alumne disposarà d’un ordinador de forma individual. Açò suposa una millora en la qualitat de l’ensenyament perquè fins ara els alumnes compartien equip, mentre que des del pròxim curs 2014-2015 l’ensenyament serà individualitzat.

“A més, aquests ordinadors vénen equipats amb una de les últimes tecnologies en processadors, perquè comptem amb l’i5 i amb arrancada dual, tant amb Windows8 com amb Ubuntu” explica el coordinador d’Informàtica de la presència salesiana.

El director ixent de l’obra, Gumersindo Valero, i l’administrador, Javier Vicent, van ser els primers usuaris d’aquesta nova aula que començaran a utilitzar els alumnes a partir de setembre. A més Salesians Borriana ha realitzat altres millores en les seues instal·lacions: una nova sala de professors de Primària i els nous despatxos dels departaments de Qualitat, Orientació i Pastoral.
 

També et pot interessar …