28 julio 2014

El passat dimarts 22 de juliol va tenir lloc a la PES Cruïlla l’acte de lliurament dels diplomes als joves del Campus de Cuina que van participar a les Jornades pràctiques “International Kitchen Campus”, organitzades pel Campus de l’Alimentació de Torribera
 
El Sr. Pere Castells, coordinador de Bullipedia, i la Sra. Maria Teresa Sirera, de la Fundació Solidaritat de la UB, van lliurar els diplomes als 12 joves participants: Jeanneth, Imad, Doris, Erika, Noura, Carol, Husnain, Gisela, Mohamed H., Mohamed M., Naima, Ester.

 

Van assistir a l’acte representants de les entitats col·laboradores del Campus:  Campus d’Alimentació de Torribera, Fundació Solidaritat de la UB, Districte de Nou Barris, Agència de la Salut Pública de Barcelona, Kviures, Penya Espanyolista de Nou Barris. 
 

Després del lliurament de diplomes es va mostrar un vídeo-resum del Campus, amb les principals activitats realitzades i amb els protagonistes del Campus. Tot seguit els joves van expressar públicament les seves vivències i el seu agraïment.


Aprofitant aquest acte també es van lliurar les  notes als alumnes del Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI), candidats en un futur no gaire llunyà a participar en els propers Campus de Cuina.

Vam acabar amb un refrigeri preparat pels mateixos joves del Campus. Un bon final per a una experiència que esperem que hagi estat l’ inici de futures edicions.
 

També et pot interessar …