24 julio 2014

Els alumnes María Navarro i Elena Gil del Col·legi Salesià de Villena (Alacant) han rebut el premi extraordinari d’excel·lència pel seu expedient acadèmic en Primària concedit per la Conselleria d’Educació. Este guardó reconeix l’esforç i treball de l’alumnat que ha destacat per la seua trajectòria acadèmica.

El Premi extraordinari atorgat els ha sigut concedit pels excel·lents resultats obtinguts en Educació Primària, etapa que van finalitzar el curs anterior. Després de superar este curs primer de Secundària, partir de setembre cursaran segon curs de la mateixa etapa d’ensenyança.

L’acte es va celebrar en l’Auditori d’Alacant i va comptar amb la presència de diferents personalitats de l’àmbit educatiu de la província. Entre ells estava la il·lustríssima consellera d’educació María José Català. L’acte que va tindre lloc el 2 de juliol va començar a les 19,30 hores sent molt emotiu i motivador per als alumnes, pares i pofesores allí presents i va acabar al voltant de les 20,15 hores.

Anualment la Conselleria d’Educació, concedix fins a un màxim de cent premis Extraordinaris, per a cada un dels dos nivells educatius, Secundària i Primària. L’alumnat guanyador rep un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic expedit per la Conselleria d’Educació. A més, quedarà constància del premi en l’historial acadèmic i en l’expedient acadèmic de cada alumne.

També et pot interessar …