23 julio 2014

El col·legi Salesià Laviaga Castillo de L’Almunia de Doña Godina va finalitzar el curs 2013-2014 amb el musical Queen’s Rock. El teatre del Col·legi Salesià Laviaga-Castillo de L’Almunia de Doña Godina (Saragossa) va brillar amb llum pròpia amb la representació del musical de la mítica banda de rock. Més de 900 persones es van donar cita en les diferents sessions i van poder disfrutar durant dos hores i mitja d’un espectacle de música, ball, teatre i humor gràcies al treball realitzat per un grup de 28 alumnes, supervisats per la Coordinadora General de Pastoral de l’Escola María Jesús Ramón i diversos professors del centre.
 
Estudiants de Secundària, Batxillerat i cicles formatius, gràcies a les seues magnífiques posades en escena i a les seues perfectes escenografies i coreografies van aconseguir fer, a través d’este musical, una crítica a la societat actual caracteritzada pel consumisme i la globalització.
 
Després de més de sis mesos d’assajos, entre este grup d’alumnes i professors s’han establit forts vincles afectius que han permés a l’hora de la representació del musical que l’èxit d’este estiguera garantit.
 
A més, els integrants d’este musical van rebre una visita especial el mateix dia de la seua representació. Un equip del programa de televisió Aragó en Obert, de la Televisió Autonòmica, es va desplaçar amb la seua unitat mòbil fins al centre educatiu per a acompanyar-los i gravar els moments anteriors i posteriors al musical.
 

TRAILER MUSICAL QUEEN’S ROCK SALESIANOS LA ALMUNIA from María Jesús Ramón Alcázar on Vimeo.

També et pot interessar …