22 julio 2014

Una crida a la pau i a pregar per la pau: és el que el Papa va fer al món el cap de setmana, després de l’Àngelus del dominical. El seu missatge va ser dirigit a totes les zones on hi ha conflicte o guerra – amb una citació expressa a l’Iraq, Orient i Ucraïna – i que s’aplica en particular a Terra Santa, turmentada per una guerra interminable. 

"Us exhorto a perseverar en l’oració per les situacions de tensió i conflicte que persisteixen en diferents parts del món, especialment al Pròxim Orient i Ucraïna. Que el Déu de la pau susciti en tots una genuïna voluntat de diàleg i de reconciliació. La violència no es venç amb violència. la violència es venç amb la pau! Preguem en silenci, demanant per la pau, tots, en silenci … Maria, reina de la Pau, pregueu per nosaltres! ", va resar el Papa Francesc. 

La crida a l’oració i a l’acció de tots els homes de bona voluntat, especialment per a aquells que tenen càrrecs de responsabilitat en la comunitat internacional, arriba al mateix temps que segueixen els bombardejos a la franja de Gaza i les víctimes augmenten cada dia. 

Dilluns 21 de juliol,  a Natzaret – han informat els salesians presents a Terra Santa – s’ha proclamat una jornada de solidaritat amb el poble de Gaza. 

Hi ha molts desplaçats a Gaza i al territori de la Franja: persones que deixen tot per por a morir i que majoritàriament s’allunyen dels principals centres i es refugien en escoles i institucions, amb l’esperança que no siguin abatuts pels míssils.
 
 

També et pot interessar …