21 julio 2014

El Club Tennis Pozoblanco, en el marc de les seves activitats per apropar aquest esport als més petits, celebrarà un Clinics i oferirà una xerrada de presentació de l’Escola Municipal de tennis i el 23è Open Ciutat de Pozoblanco, que es disputarà del 23 al 31 d’agost .

Entre les activitats programades destaca el muntatge de quatre pistes de tennis a les instal·lacions del col·legi, espai en el qual els participants jugaran amb un curiós sistema de puntuacions repartit en quatre grups (alegria, bondat, companyerisme i dinamisme) que els permetrà arribar al N º 1 de la classificació general de l’Oratori.

D’altra banda, els participants que ho desitgin podran formar-se una setmana durant el mes d’agost per formar part del grup de recull pilotes  pel 23è Open Ciutat de Pozoblanco.

Cal destacar que l’Oratori de Pozoblanco celebra aquest any la seva XXXV edició. Totes les tardes de juliol es reuneixen gairebé un miler de participants al voltant d’activitats basades en el sistema preventiu i la figura de Don Bosco.

També et pot interessar …