14 julio 2014

?La notícia va ser rebuda amb enorme alegria per part de tots els salesians que formen part de la comunitat d’Alcoi. El rector de la parròquia, en finalitzar el menjar va procedir a donar lectura del decret, a la conclusió va seguir un tancat i sentit aplaudiment. 
 
?El passat mes de novembre de 2013, en el marc de la trobada anual amb els religiosos de la Rectoria Ontinyent-Xàtiva-Alcoi, visitava la Casa salesiana de Joan XXIII l’Arquebisbe de València. En el moment del menjar el director de la comunitat i de la Presència Salesiana a Alcoi, Vicente Enrique Picó, en nom de la comunitat salesiana i de tota la comunitat educativa de la Casa salesiana de Joan XXIII, i el rector, Rafael Colomer, en nom del consell parroquial, van proposar el don Carlos Osoro afegir al nom del llavors únic Sant titular de la parròquia, els noms de Sant Joan Bosco (amb motiu de la celebració del Bicentenari del seu naixement aquest proper any 2015) i de Sant Joan XXIII (amb motiu de la seua canonització llavors ja anunciada). La proposta va ser acollida per l’Arquebisbe, que és antic alumne salesià, amb molt de gust, animant a iniciar el llarg tràmit necessari per a realitzar el canvi, que ha arribat a bon terme amb la promulgació del decret i que ja és una realitat.

Des de la Comunitat salesiana d’Alcoi han manifestat "el nostre més sincer i cordial agraïment a don Carlos pel seu suport i el seu interès per contribuir de manera tan entusiasta a fer realitat aquest anhel que els salesians a Alcoi hem vingut tenint des de fa molts anys. Possiblement es tracte de la primera parròquia salesiana d’Espanya en la que un dels seus sants titulars sigua el recentment canonitzat Sant Joan XXIII ", subratllen.
 

També et pot interessar …