11 julio 2014

Un estiu més es posa en marxa una nova edició de l’Escola de Formació d’Animadors Juvenils en què cada any s’acullen a més de dos-cents joves procedents de diferents punts de la geografia espanyola que dediquen l’estiu a ampliar la seva formació.

En aquesta ocasió la seu escollida per al desenvolupament de l’Escola ha estat Sanlúcar la Mayor (Sevilla), espai en el qual es duran a terme els següents cursos:

Iniciació 1. Té com a destinataris aquells animadors que comencen VIDA 2. La formació es divideix en cinc blocs.

  – Ambient OO. CC.JJ.

–        Animar la celebració cristiana

-Itinerari d’educació

-Salesianitat: Sistema preventiu i Espiritualitat juvenil Salesiana.

-Habilitats socials i tècniques de dinàmiques de grup.

Iniciació 2. Té com a destinataris aquells animadors que han completat el nivell d’Iniciació 1.

La formació es divideix en cinc blocs.

  Psicologia i condició juvenil

Bíblia

síntesi teològica

Diàleg i acompanyament

Moral fonamental sociopolítica i de la persona

Formació Permanent. Té com a destinataris membres de la família salesiana, responsables de pastoral escolar i animadors que han completat la seva formació inicial. Es divideix en dos blocs.

  I vosaltres, qui dieu que sóc jo? Mt 16,15

La santedat explicada per Don Bosco.

Curs Bàsic 1. Té com a destinataris a tots aquells que vulguin cursar la formació pertinent a l’obtenció del títol de Monitor de Temps Lliure, que emet l’Escola Don Bosco de Temps Lliure, autoritzada per la Junta d’Andalusia.

  – Pre – animadores. Té com a destinataris a tots aquells que en cursos posteriors vulguin començar a exercir com a animadors a les cases salesianes. Se celebra de l’1 al 3 d’agost i té una formació adaptada a les necessitats específiques del grup participant que s’inicia per primera vegada a l’Escola d’Animadors.

Centenars de joves inverteixen el seu temps d’estiu en formació per poder dir amb orgull: "Jo sóc animador per l’Escola Don Bosco".

Per a qualsevol dubte o consulta sobre l’Escola d’Animadors i per a formalitzar les inscripcions podeu contactar amb  escuela-don-bosco@salesianos-sevilla.com

 

També et pot interessar …