7 julio 2014

Els alumnes del cicle formatiu d’Automoció i Electricitat de Salesians San José Artesano  d’Elx continuen amb el projecte d’innovació educativa "Picudo", ja en la seua versió ‘2 .0 ‘.

Després de la recent participació en la Shell Ecomarathon 2014 celebrada a Rotterdam (Holanda), l’equip de Salesians-Elx arrenca de nou amb el disseny del projecte per a la propera edició de 2015.

“Aquest nou projecte pretén apropar als alumnes del centre l’ús de tecnologies d’avantguarda, com el HoneyColm composite, material estructural ultralleuger emprat tant a la Formula 1 com en aviació, la qual cosa ha sigut possible gràcies al recent acord de col · laboració assolit amb la empresa Encocam, fabricant del mateix, la qual cosa redundarà en una sensible disminució del pes del nou prototip ‘Picudo’ ", expliquen des del centre.

Nova especialitat a San José Artesano

El nou projecte es veurà reforçat amb alumnes del nou curs de Tècnic Superior de Disseny en fabricació mecànica, recentment implantat i que al setembre iniciarà el seu camí en el centre, els quals s’encarregaran tant del disseny tridimensional dels motlles, com de la fabricació de certs components complexos gràcies a l’ús d’impressores en 3D. 

?Cal assenyalar, que en aquestes dates un grup de professors del centre il · licità s’han desplaçat fins a Saragossa, a fi d’aprofundir en el coneixement i ús de la fibra de carboni, la qual cosa redundarà no només en la millora de la nova versió del nou prototip "Picudo", sinó en la millora de la formació de tots els alumnes del centre implicats.

Amb això s’aconsegueix un cop més, situar al centre salesià San José Artesano a l’avantguarda dels últims avanços tecnològics aplicats a la formació professiona.
 

També et pot interessar …