7 julio 2014

La condició de venue Cambridge l’adquireix gràcies a l’acord de col · laboració assolit amb el Centre d’Idiomes Macarena, que tant la direcció del col · legi com l’Ajuntament han valorat com "un pas endavant en la millora de la qualitat educativa per a joves i majors de la ciutat ". 

El director de centre del col · legi d’Alcalá, Rafael Ruiz Díaz, va informar dies enrere sobre el conveni a la titular municipal d’Educació, María José Borge. En virtut del mateix, el centre del carrer Mairena pot organitzar a partir d’ara exàmens oficials de la Universitat de Cambridge per certificar el nivell d’anglès en el marc comú europeu de les llengües. 

Segons Rafael Ruiz, "el col · legi es vincula a un centre amb més de 30 anys d’experiència en el sector idiomàtic i s’erigeix en un dels dos centres amb llicència de la universitat britànica per al desenvolupament i implantació en exclusiva dels seus exàmens a la província ". Afegeix que "la condició de venue Cambridge és un repte i un salt de qualitat en l’ensenyament d’idiomes del col · legi Salesià d’Alcalá, un dels centres bilingües amb els que compta la ciutat". 

La delegada d’Educació a l’Ajuntament celebra que Alcalá sigui la primera població fora de la capital que acull cicles d’exàmens per a tots els alumnes que ho desitgin perquè, "converteix el col · legi en referència del sector d’idiomes a la comarca dels Alcores i incrementa els serveis educatius de qualitat a la nostra ciutat ". 

María José Borge valora que "després de més de 100 anys d’història, el col · legi Salesià segueixi aportant valor educatiu amb nous serveis per a joves i adults com la certificació de l’anglès, de manera que se situa a l’avantguarda en innovació educativa i corrobora el seu compromís amb la ciutat on s’ubica ".

També et pot interessar …