7 julio 2014

La celebració va estar presidida per D. Alejandro Guevara, Delegat per a la zona sud en la nova Inspectoria Salesiana de Maria Auxiliadora. 

En la mateixa van estar presents representants de tots els grups la Família Salesiana conscients de la importància d’un acte així. 

Després de la lectura de l’Evangeli, D. Luis Cornello va donar lectura a articles de les Constitucions Salesianes que fan referència a la funció del director de la Comunitat Salesiana. 

En l’homilia, D. Alejandro posat èmfasi en la funció de servei, d’unió i de representant de Crist que el director ha de tenir davant la Comunitat, davant la Família Salesiana i especialment davant dels joves, pricipals destinataris del nostre esforç. En acabar, D. Francisco realitzar la renovació de la professió de Fe i va acceptar el càrrec. 

Per acabar, després de la comunió, va prendre la paraula D. Abel Medina, el director sortint, qui va fer una breu avaluació de la seva estada a la Casa demanant disculpes pels errors que s’hagin pogut cometre i va sol · licitar la nostra col · laboració envers el nou director. 

El ja director acabar agraint a D. Abel el treball realitzat en els últims anys, l’Inspector la confiança posada en la seva persona per a la direcció d’aquesta casa. Finalment, ha afirmat trobar-se "feliç i molt il · lusionat" per tornar a una casa després de diversos anys en tasques de govern inspectorial. 

"Estic desitjant fer classe, jugar al pati, estar entre els xavals i compartir amb vosaltres aquesta missió" van ser, entre d’altres, algunes de les seves paraules. 

La Benedicció de Maria Auxiliadora i el Rendits als teus planta van donar per finalitzada l’Eucaristia i la vetllada va acabar amb un refrigeri als patis del col · legi en què molts van poder saludar el nou director que segons les seves paraules "s’incorpora demà amb plenes funcions". 

Galeria completa de l’esdeveniment aquí.

També et pot interessar …