4 julio 2014


Milers de cartes i missatges estan arribant a la Fundació Príncep d’Astúries sumant-se a la petició del premi Príncep d’Astúries de la Concòrdia 2014 per als Salesians. La petició va ser presentada el passat mes d’abril per la Confederació Mundial d’Exalumnes de Don Bosco.

A aquests suports individuals, se sumen el de les Filles de la Caritat i Missatgers de la Pau, Premis Príncep d’Astúries de la Concòrdia 1994 i 2005, respectivament, que han avalat la candidatura.

 Altres institucions, com l’Arquebisbat de Santiago de Compostel · la o el d’Oviedo, ajuntaments com el de Valladolid o Utrera, ONGD com Nous Camins, Aldees Infantils, institucions educatives i religioses com la Comunitat Sant Pau, La Salle de Valladolid, Religioses de la TOR , Centres de la Companyia de Maria nostra Senyora, Fundació Nipace, Solidaritat i Vida, associacions de temps lliure, grups Scouts, associacions esportives i culturals, empreses que col · laboren amb Salesians, entre d’altres col · lectius.

També a través d’internet s’han enviat prop de 15.000 missatges de suport a través http://www.change.org

Amb la petició a la Fundació Príncep d’Astúries d’aquest guardó per als Salesians, els Exalumnes volen reconèixer la dedicació a l’educació dels jovens, especialment els més necessitats, tant en educació formal com no formal, amb col · legis, centres de formació professional, cases d’acollida, centres juvenils, centres de promoció i inserció social de joves, atenció a minories …

Compromesos amb el desenvolupament dels pobles a través de l’educació, els Salesians, presents en 132 països, estan desplegant una intensa tasca a favor dels jovens, i les societats on treballen, en condicions difícils mobilitzant persones, recursos i institucions a nivell internacional. La xarxa d’ONGD salesianes, d’altra banda, desenvolupa nombrosos programes, en col · laboració amb diferents governs, atenent els grups socials més desfavorits.

Com sumar-se a aquesta petició:

per e-mail:

Envia un correu a fpa@fpa.es manifestant el propi suport a la candidatura de Salesians Príncep Astúries Concòrdia 2014.

Mitjançant www.Change.org Es pot donar el suport a la candidatura en aquest enllaç.

També et pot interessar …