25 anys navegant amb Carabela

8 enero 2015

L’Associació Juvenil Carabela de Huelva afronta el nou any amb la il·lusió de saber que no es tracta d’un full qualsevol al calendari. El 2015 coincideix la celebració del Bicentenari del naixement de Sant Joan Bosco amb les noces de plata d’aquesta associació en la seva dedicació als joves, amb un missatge consolidat que li ha permès durant més de dues dècades contagiar les populars barriades de Torrejón, Torrejón, Hispanidad, Santa Marta, La Orden o Tres Ventanas  amb els seus somnis.

Aquest motor juvenil, instal·lat al cor del Col·legi Salesià Cristo Sacerdote, al barri de Verdeluz, ha apostat decididament des del seu naixement per consolidar un projecte il·lusionant, popular, animat per joves i amb el segell salesià, que fa original i fàcilment identificable la seva proposta educativa i pastoral.

Per aquesta raó, el proper 15 de gener, a les 19:00, a la Casa Colón de Huelva, es durà a terme la Gran Gala 25è Aniversari, un acte que comptarà amb les autoritats civils i eclesiàstiques de la ciutat, així com amb diverses actuacions de diferents artistes com Paco Millán i MC, Nico Montero, Ángeles Vargas o Soñadores, entre d’altres.


"El sant dels joves és també de Huelva i el seu rostre s’ha multiplicat en multitud d’iniciatives i col·laboradors. Seria impossible enumerar a tots els tripulants que naveguen o van navegar en aquesta travessia. A tots, gràcies de cor". Amb aquestes paraules Marco Antonio Martínez, coordinador de Pastoral de la casa salesiana explica el sentir d’una associació que vol tornar tot el que ha rebut al llarg d’aquests anys. "Serà la manera de ser agraïts amb totes les persones, entitats i diverses organitzacions que gràcies al seu inestimable col·laboració han fet possible celebrar aquest 25 aniversari", afegeix.
 
Per la seva banda, Francisco José Mora, President de l’Associació Juvenil Carabela, explica el sentit d’una gala que mirarà al passat per reconèixer a totes les persones que han lluitat perquè aquesta associació perduri en el temps. "Hem viscut grans moments des de la nostra fundació el 13 de Gener de 1990, grans jornades de cap de setmana, convivències i campaments, moments formatius i de pregària … En resum, hem estat testimonis privilegiats de la vida d’Carabela".

L’Associació Juvenil Carabela s’ha convertit en referent a nivell provincial i andalús, amb innombrables reconeixements de diverses institucions en els últims anys pel seu treball a favor dels joves mitjançant competicions esportives, grups d’oració i eucaristia, activitats culturals o la posada en escena de nombrosos musicals.

25 anys navegant amb Carabela, vent en popa a tota vela. 
 

També et pot interessar …