Què vol Déu per a mi? L’Estiu Salesià com a temps vocacional

20 julio 2020

Del 16 al 19 de juliol va tindre lloc l’última trobada vocacional del curs en la comunitat proposta Sevilla-Bartolomé Blanco desenvolupat en un magnífic ambient.
La trobada, emmarcat en la campanya “Som U”, va tractar de fer una proposta de plantejament vocacional convidant als participants a descobrir el somni de Déu sobre cadascun. «Els matins les hem dedicades a la formació aprofundint en la vida com a don, el seguiment de Jesús i com Don Bosco respon a la crida de Déu», comparteixen des de l’equip animador.
La reflexió, l’oració, la convivència entre els participants, el diàleg personal amb els salesians i en el grup de treball, la visita a la Rosada i el compartir experiències de vides han sigut alguns dels moments més rellevants d’aquesta nova cita.

També et pot interessar …

Dos llibres publicats dels viatges de Pablo Albera a Espanya i a Amèrica

Dos llibres publicats dels viatges de Pablo Albera a Espanya i a Amèrica

Les cròniques de tots dos viatges estan recollides al Boletín Salesiano espanyol dels anys descrits. A la revista salesiana es percep l’entusiasme que la figura de Don Bosco i la seva obra va suposar durant l’expansió dels Salesians a Espanya i a Amèrica a finals del segle XIX i principis del segle XX.