Premi Aprenentatge-Servei 2015

15 octubre 2015

L’editorial salesiana Edebé, la Xarxa Espanyola d’Aprenentatge-Servei i Educo, llancen aquesta tardor la convocatòria del 1r Premi Aprenentatge-Servei 2105 dirigida a centres d’Educació Infantil- Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional, així com a entitats socials que estiguin desenvolupant pràctiques d’aprenentatge-servei.

L’Aprenentatge-Servei (ApS) és una proposta educativa en la qual els nens, nenes i joves aprenen fent un servei a la comunitat. Docents i investigacions han corroborat els bons resultats d’aquesta iniciativa i en algunes comunitats autònomes s’està incorporant l’ ApS en els programes curriculars. És doncs el moment de conèixer aquestes experiències i estimular la seva divulgació i implementació.

Amb la convocatòria anual la Xarxa Espanyola d’Aprenentatge-Servei, Educo i Edebé es vol reconèixer la tasca de centres educatius i entitats socials i conèixer les múltiples iniciatives que s’han desenvolupat durant el curs 2014/15 i que han demostrat ser un èxit educatiu, solidari i de compromís cívic.
 
Més informació a http://aprendizajeservicio.com  i  #PremioApS
 
Entitats convocants del Premi:
 
Xarxa Espanyola d’Aprenentatge-Servei està formada per 15 grups territorials el propòsit és impulsar el desenvolupament de l’aprenentatge-servei i estan constituïts per persones procedents de centres educatius, centres de formació del professorat, entitats socials, universitats i altres iniciatives locals.
 
Educo ONG global de cooperació per al desenvolupament que actua a favor de la infància i la defensa dels seus drets, especialment el dret a una educació de qualitat. Treballem amb nens, nenes i el seu entorn per promoure societats més justes i equitatives que garanteixin els seus drets i benestar
 
Edebé, editorial salesiana especialitzada en oferir publicacions i serveis a la comunitat educativa ia les famílies, per a totes les etapes i en tots els formats i suports.

També et pot interessar …

S’anuncien els guanyadors dels VI Service-Learning Awards

S’anuncien els guanyadors dels VI Service-Learning Awards

La sostenibilitat ambiental és un tema transversal en molts dels projectes guanyadors. En total, s’han presentat 358 projectes, superant l’edició anterior (330),idemostrant l’auge d’aquesta metodologia educativa i el seu impacte en la comunitat.