EPI | CICLE C – II BAPTISME DEL SENYOR

3 enero 2022

Evangeli Lc 3,15-16.21-22

Narrador: En aquell temps, la gent que vivia en l’expectació sospitava si Joan no fóra potser el Messies. Ell respongué dient a tothom.

Joan: Jo us batejo només amb aigua, però ve el qui és més poderós que jo, tan poderós que no sóc digne ni de deslligar-li el calçat. Ell us batejarà amb l’Esperit Sant i amb foc.

Narrador: Un dia que tot el poble es feia batejar, Jesús també fou batejat. Mentre pregava, s’obrí el cel i baixà cap a ell l’Esperit Sant en figura corporal com un colom, i una veu digué des del cel.

Déu: Ets el meu Fill, el meu estimat; en tu m’he complagut.

Avui al riu Jordà, Joan bateja el seu cosí Jesús. Qui estava en el bateig de Jesús, el van acollir com el Fill preferit de Déu, a qui podien conèixer i estimar. Després la veu de Déu que parla al cor dels seus fills, els diu : Ets el meu Fill, el meu estimat; en tu m’he complagut!

Gràcies, Senyor, pel sagrament del baptisme

que ens fa fills teus.

Gràcies, Jesús, per la fe

que els nostres pares ens van donar.

Fes que creixi en nosaltres la llum de la fe.

Volem, Senyor, sentir-nos estimats

i membres de la teva Església.

Gràcies pel baptisme, pel teu amor i misericòrdia.

Jugamos

Pinta el dibuix