EPI | CICLE B – XX DIUMENGE DE DURANT L’ANY

9 agosto 2021

Evangeli Lc 1,39-56

NARRADOR: Per aquells dies, Maria se n’anà decididament a la Muntanya, a la província de Judà. Entrà a casa de Zacaries i saludà Elisabet. Tan bon punt Elisabet va sentir la salutació de Maria, el nen saltà dins les seves entranyes, i Elisabet, plena de l’Esperit Sant, cridà amb totes les seves forces.

ISABEL: Ets beneïda entre totes les dones i és beneït el fruit de les teves entranyes. Qui sóc jo perquè la mare del meu Senyor vingui a visitar-me? Mira: tan bon punt he sentit la teva salutació, el nen ha saltat d’entusiasme dins les meves entranyes. Feliç tu que has cregut! Allò que el Senyor t’ha fet saber, es complirà.

NEN 1: Per què estava tan contenta?

MARIA: La meva ànima magnifica el Senyor, el meu esperit celebra Déu que em salva, perquè ha mirat la petitesa de la seva serventa. Des d’ara totes les generacions em diran benaurada, perquè el Totpoderós obra en mi meravelles. El seu nom és sant, i l’amor que té als qui creuen en ell s’estén de generació en generació.

NEN 2: Ah, d’acord, perquè ella serà la mare de Jesús.

MARIA: Les obres del seu braç són potents: dispersa els homes de cor altiu, derroca els poderosos del soli i exalça els humils. Omple de béns els pobres, i els rics se’n tornen sense res.

Ha protegit Israel, el seu servent, com ho havia promès als nostres pares; s’ha recordat del seu amor a Abraham i a la seva descendència per sempre.

NARRADOR: Maria es quedà tres mesos amb ella, i després se’n tornà a casa seva.

Maria visita la seva cosina Isabel, les dues estaven embarassades.

Però Isabel la saluda molt contenta perquè sap que María està embarassada de Jesús i el serà el nen més important del món, el fill de Déu.

Benvolguda Mare.

Acompanya’m tots els dies.

Ajuda’m a portar-me bé

i ser un bon fill, servicial i atent

per al que necessitin els meus pares.

 

Vull ser un bon germà,

que no discuteixi ni em baralli tan fàcilment

per coses que no són importants.

 

Ajuda’m en les coses del col·le

i  a tenir sempre un somriure per a tothom

els que m’envolten.

 

Ajuda’m a viure fent el bé,

com li vas ensenyar al teu fill Jesús.

Ajuda’m a ser com Ell.

Juguem

Pinta el dibuix