EPI | CICLE B – XV DIUMENGE DE DURANT L’ANY

7 julio 2021

Evangeli Mc 6,7-13

NARRADOR: En aquell temps, Jesús cridà els dotze i començà d’enviar-los de dos en dos. Els donà poder sobre els esperits malignes.

DEIXEBLE 1:Per què ens manes anar de dos en dos i no tots junts?

JESÚS: Els recomanà que, fora del bastó, no prenguessin res per al camí: ni pa, ni sarró, ni diners, ni un altre vestit, i només les sandàlies per calçat.

DEIXEBLE 2: I per què ens dius que només portem per al camí un bastó?

DEIXEBLE 1: I què menjarem?

JESÚS: A la primera casa on us allotgeu, quedeu-vos-hi fins que marxeu d’aquell lloc. Si en un lloc no us volen rebre ni escoltar, a l’hora de sortir-ne, espolseu-vos la terra de sota els peus, com una acusació contra ells.

DEIXEBLE 2: Ja entenc, ens vols dir que la gent d’allà on anem ens ajudaran. Però, si no ens ajuden, que marxem.

NARRADOR: Els dotze se’n van anar i predicaven a la gent que es convertissin. Treien molts dimonis i ungien amb oli molts malalts, que es posaven bons.

Jesús va enviar els seus amics, de dos en dos, a anunciar l’Evangeli per tot arreu. Anunciar l’evangeli és parlar de Jesús i donar-lo a conèixer en tots els llocs possibles. També els va encarregar que per fer aquesta tasca, no portessin molt equipatge, sinó només un bastó, unes sandàlies i una túnica, i molt afecte i alegria en el seu cor.

Els va dir que no necessitarien res més, perquè els rebrien bé, però si algú els tractava malament, que se n’anessin d’allà.

Et donem gràcies, Senyor,

perquè ens has triat per anunciar la teva bondat i amor.

En aquesta missió no ens envies sols, sinó que a més de venir amb nosaltres

ens dones la companyia d’un germà amb qui viure l’aventura

d’anunciar el teu evangeli.

Acompanya’ns en aquesta missió que ens encomanes

i ajuda’ns a ensenyar el millor de Tu.

Juguem

Pinta el dibuix