EPI | CICLE B – II DIUMENGE D’ADVENT

4 diciembre 2023

Mc 1,1-8

NARRADOR: Comença l’evangeli de Jesús, el Messies, Fill de Déu. En el profeta Isaïes hi ha escrit això:

– Jo envio davant teu el profeta missatger perquè et prepari el camí. Una veu crida en el desert: Obriu una ruta al Senyor, aplaneu-li el camí.

NEN 1: Que vol dir això?

NARRADOR: Joan començà a batejar en el desert. Predicava un baptisme de conversió, per obtenir el perdó dels pecats, i anaven a trobar-lo de tot arreu de Judea, amb tota la gent de Jerusalem, confessaven els seus pecats i es feien batejar per ell al riu Jordà.

NEN 2: Tot això deia Joan? I com era?

NARRADOR: El vestit de Joan era de pèl de camell, es cobria amb una pell a la cintura i s’alimentava de llagostes i mel boscana.

NEN 1: Què deia a la gent?

JOAN: Després de mi ve el qui és més poderós que jo, tan poderós que no sóc digne ni d’ajupir-me a deslligar-li la corretja del calçat. Jo us he batejat només amb aigua; ell us batejarà amb l’Esperit Sant.

Joan Baptista va ser un jueu del temps de Jesús, cosí seu, que tenia molt bona fama per la seva sinceritat i senzillesa. No feia la pilota a ningú. A més la seva missió era molt important, preparar els cors de les persones dels llogarets pròxims perquè acollissin Jesús dient-los que era, sens dubte, el millor i a qui havien de conèixer i estimar en les seves vides.
Senyor,
vull dir als meus amics que et conec,
vull que ells et coneguin tan bé com jo
i vulguin estar sempre amb tu per l’amor que sempre ens dónes.
Juguem
Pinta el dibuix