EPI | CICLE A – ASCENSIÓ DEL SENYOR

15 mayo 2023

Evangeli Mt 28,16-20

NARRADOR: En aquell temps, els onze deixebles se n’anaren cap a Galilea, a la muntanya que Jesús els havia indicat. En veure’l es prosternaren. Alguns, però, dubtaren. Jesús s’acostà i els digué:

JESÚS: Aneu, doncs, i feu deixebles a tots els pobles, batejant-los en el nom del Pare i del Fill i de l’Esperit Sant; ensenyant-los a guardar tot el que us he manat. I sapigueu que jo estic amb vosaltres tots els dies, fins al final dels temps.

En les seves últimes recomanacions als seus deixebles, Jesús els va enviar a ser testimonis i anunciadors de l’evangeli per tot el món, fent deixebles i ensenyant-los tot el que ell els havia ensenyat.

Crec en Déu Pare, que m’estima com a fill.

Crec en Jesús, el Senyor,

que va infondre el seu Esperit en la meva vida.

 

Crec que la història

va ser traspassada per la mirada d’amor de Déu.

Crec que Déu

em surt a l’encontre per convidar-me a seguir-lo.

 

Crec que haig d’estimar molt,

que els altres són bons i haig d’estimar-los.

Crec en la paciència de Déu.

Espero que l’Amor, la força, l’Esperit…

m’acompanyin sempre.

Juguem

Pinta el dibuix