CAMINEM AMB TU.

Aquest és lema escollit per a les trobades pasquals d’aquest curs per les Inspectories FMA i SMX. Són unes paraules suggerents que ens empenyen a trobar el Senyor i els germans. Ens ajuda a viure la doble experiència, al caminar de la nostra vida no anem sols, Jesús i la humanitat camina al nostre costat. El Senyor és fa el nostre company de camí i ens acompanya a cada pas que anem fent. Aquesta és una realitat que descoberta i viscuda a nivell personal dóna sentit a la pròpia existència: la presència del Senyor en el camí de la vida és constant, Ell sempre hi és, encara que de vegades no sapiguem descobrir-ho i ens compromet. També expressa que els altres caminen amb nosaltres, és la dimensió comunitària i la necessitat de viure la fe al costat dels altres: Jo pelegrí com tu en el camí de la vida, em sento acompanyat per tu i per Jesús, i això em porta a treballar al teu costat per un món que sigui molt més de Déu.

El lema va acompanyat d’una imatge, una empremta sobre la sorra de la platja, que serà el cartell proposat per a aquesta edició de les Trobades Pasquals 2023. Aquesta empremta narra visualment, amb senzillesa, l’objectiu principal de l’experiència pasqual, fer-nos conscients de que el pas del Senyor Ressuscitat deixa empremta a la nostra vida, fent que el camí de la nostra vida sigui més ple, més ple, més feliç, més entregat… Acompanyant la petjada apareix el hastag #PascuaSalesiana expressant així una manera concreta de viure la vida cristiana seguint l’estela iniciada per Don Bosco i Madre Mazzarrello.

Tant de bo, a la major de les festes cristianes de l’any, siguem capaços de dir amb força al Senyor i als germans: Jo camino amb tu. Feliç experiència pasqual.

#PasquaSalesiana

De l’1 al 4 d’abril tindrà lloc la celebració del tridu pasqual. Aquest any, per la situació especial que estem vivint amb la pandèmia, celebrarem una Pasqua diferent. Per això experimentarem el sentir-nos en comunió; pregarem junts; celebrarem a les nostres cases i centres juvenils de referència, però prenent consciència que és Jesucrist el Senyor qui ens manté units en la distància.

És per això que, a través d’aquesta web, oferim tot el material preparat, perquè tots puguem celebrar-la fent-nos partícips directes de la Passió, Mort i Resurrecció de Jesús sota el lema «MARCATS PER L’ESPERANÇA».

Día(s)

:

Hora(s)

:

Minuto(s)

:

Segundo(s)

MÉS INFORMACIÓ