Un somni d’amor sense limits.

Iniciem un temps de Quaresma que ens portarà a viure una de les experiències pastorals més significativa per a molts joves, les Trobades de Pasqües Juvenils. El lema escollit per a les trobades d’aquest curs per les Inspectories de Salesians de Santiago Major (SSM), Salesians Maria Auxiliadora (SMX) i Salesianes (FMA) va més enllà d’unes paraules simples. Ens parla del somni de la Creació, quan Déu va imaginar el món i hi va col·locar la humanitat. Aquell somni no s’hi va quedar, sinó que es concreta en el lliurament sense condicions d’un Déu que s’encarna, que es fa un de nosaltres, donant-se sense objeccions des d’una radicalitat que el porta a la Creu ia l’amor sense límits de la Redempció . Aquesta forma d’actuar esdevé per al cristià un model de vida i una crida a la trobada amb Ell, ia través d’Ell, amb els germans.

El lema proposat per a les trobades pasquals d’aquest any també s’ha de relacionar amb la gran celebració del 200è aniversari del somni dels nou anys de Don Bosco, a través del qual es va iniciar el camí que ens ha portat fins aquí. Don Bosco durant tota la seva vida va anar descobrint el somni que Déu tenia per a ell, que sens dubte també era un amor sense límits.

Dèiem que el somni de l’amor sense límits de Crist ens ha de servir de model, i veiem que és possible, que es pot fer real. Don Bosco i Madre Mazzarello ho van aconseguir i som continuadors d’aquest llegat. Estem convidats a viure aquestes trobades de Pasqua amb la intenció de continuar descobrint aquest somni que Déu té per a nosaltres. No ens quedem amb la música, parem atenció a la lletra de la cançó.

Tant de bo siguem capaços de dir amb força al Senyor que estem disposats a somiar aquest amor sense límits per viure’l en el nostre dia a dia. Feliç experiència pasqual.

#PasquaSalesiana

Del 28 al 31 de març tindrà lloc la celebració del tridu pasqual. Aquest any, en línia amb el lema pastoral, Un Somni per a tu perquè és «un somni d’amor sense límits». Per això experimentarem sentir-nos en comunió; pregarem en comú; celebrarem a les trobades, a les diferents cases i centres juvenils de referència, prenent consciència que és Jesucrist el Senyor el que ens manté units i acompanya en la nostra vida des de l’experiència de resurrecció.

És per això que, a través d’aquesta web, oferim tot el material preparat perquè tots puguem celebrar-la fent-nos partícips directes de la Passió, Mort i Resurrecció de Jesús sota el lema «Un Somni d’amor sense límits».

 

#PasquaSalesiana

Día(s)

:

Hora(s)

:

Minuto(s)

:

Segundo(s)