ESP CAT/VAL
divendres, 10 d'abril de 2020
Tota la informació per viure el 28è Capítol General a distància
Tota la informació per viure el 28è Capítol General a distància
- Per: ANS
12/02/2020 - 87 Visites


Presentades diverses iniciatives per seguir la cobertura informativa de l'esdeveniment. Des de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora es presenta el bloc https://capitulogeneral.salesianos.edu/

Falten pocs dies per a l'inici del 28è Capítol General (CG28) de la Congregació Salesiana, "signe principal de la unitat de la Congregació dins la seva diversitat, reunió fraterna on els salesians reflexionen comunitàriament per mantenir-se fidels a l'Evangeli i al carisma del Fundador, i sensibles a les necessitats dels temps i els llocs ", com diuen les Constitucions Salesiana.
 
Des del proper diumenge 16 de febrer fins el dissabte 4 d'abril, més de 240 Capitulars es reuniran a la Casa Mare de la Congregació, a Torí-Valdocco, per respondre a la pregunta guia del Capítol: "Quins salesians per als joves d'avui? ".
 
Donada la importància d'aquesta trobada es posarà un gran esforç en la comunicació efectiva de l'esdeveniment. El Capítol General s'inicia el proper diumenge 16 de febrer amb l'Eucaristia que se celebrarà a les 18:30h a la Basílica de Maria Auxiliadora de Torí, i que serà transmesa en viu a la pàgina de Facebook d'ANS i al web sdb.org.
 
En la primera setmana el treball estarà dirigit, sobretot, a escoltar i reflexionar els informes del Rector Major i el seu Consell sobre l'estat de la Congregació, així com crear un clima de discerniment.
 
La cerimònia d'obertura oficial del CG28 està prevista per al dissabte 22 al matí, igualment serà transmesa en directe.
 
En les properes setmanes de treball podran rebre actualitzacions constants gràcies a l'quip de comunicació posat en marxa pel Dicasteri de Comunicació Social. Des de la Secretaria del GC28 i la secretaria de Comunicació i ANS que treballaran des de Torí la informació es transmetrà per diversos canals:
 
- Al web www.infoans.org es podrà trobar una crònica diària de les activitats del CG28, així com entrevistes a alguns participants del Capítol i informació detallada sobre temes específics de l'assemblea. Per no perdre cap notícia és possible subscriure a la NewsLetter.
 
- A la pàgina de la Congregació www.sdb.org es trobaran documents i informes oficials, així com les fotografies del CG28.
 
- A les xarxes socials d'ANS (Facebook, Twitter, Instagram, Flickr i ANSChannel a YouTube) es compartiran materials audiovisuals, missatges curts, i entrevistes.
 
A través d'aquestes i altres iniciatives que s'activaran en els treballs, la Congregació es proposa no només informar els Salesians i als col·laboradors en la missió sobre els progressos del CG28, sinó també fomentar el diàleg en les Inspectories i comunitats i provocar una reflexió compartida a nivell global.
 
 

 

 

Un nou blog per seguir les vivències del Capítol.
 
En aquesta línia, i a petició de l'Inspector Ángel Asurmendi, es presenta la iniciativa d'el bloc https://capitulogeneral.salesianos.edu/ on es podran seguir les vivències dels representants de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora a Torí.
Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

9

abr

Entrevista a Carmen María Espino, professora en Salesians Elx i promotora del projecte BIKreando.
9

abr

Bosco Global comparteix algunes de les iniciatives després d'establir un diàleg amb aquestes presènc ...
8

abr

Havia complert els 79 anys d'edat, els 62 de salesià i els 52 de sacerdot.
8

abr

La Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora ofereix una selecció musical per a aquests dies en aquest ...
7

abr

José Joaquín Gómez posa a les nostres mans un material imprescindible per a ajudar-nos a aprofundir ...
7

abr

Amb aquesta senzilla imatge de dol volem tenir present a totes les persones que estan morint per la ...
 
Notícies Opinió

ver más
 

Dosatic S.L. © 2020
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Aviso Legal Política de Privacitat