ESP CAT/VAL
divendres, 10 d'abril de 2020
Un cor missioner
Un cor missioner
- Per: Isrrael Hernández / Norbert Mamba
10/02/2020 - 44 Visites


Del 5 a el 9 de febrerJoan Marquès i Calafat, delegat inspectorial d'Animació Missionera, i Isrrael Hernández i Norbert Mamba, els dos missioners membres de la Inspectoria Maria Auxiliadora, han participat en la trobada de missioners del projecte Europa a Annecy (França).

Del 5 a el 9 de febrerJoan Marquès i Calafat, delegat inspectorial d'Animació Missionera, i Isrrael Hernández i Norbert Mamba, els dos missioners membres de la Inspectoria Maria Auxiliadora, han participat en la trobada de missioners del projecte Europa a Annecy (França) juntament amb la resta d'integrants de les inspectories participants del mateix projecte. "Ha estat un temps de trobada amb un mateix, amb la seva realitat i experiència, amb els altres missioners per compartir, conviure i aprendre, i amb Déu que ens mana. Ha estat també un temps de creixement com a persona, com a cristià, com a salesià i com a missioner a Europa ", comparteixen els joves salesians participants en aquesta experiència formativa.

"Créixer és patir", deia Guillermo Basañes, Conseller General de les Missions, referint-se durant les seves intervencions a diferents experiències i realitats de la missió a Europa, a més de presentar durant la trobada l'exemple de Sant Francesc de Sales. La seva vida i espiritualitat van ocupar la major part de la reflexions, diàlegs, visites, etc. "Aquest patiment ha d'acostar-nos als qui més pateixen, als qui més ens necessiten per complir amb ells el somni de Don Bosco: bons cristians i honrats ciutadans", comenten després dels dies de trobada.
 
"La missió no és qüestió de l'espai geogràfic o històric, la missió és en contra d'un estil de vida i una convicció personal. L'únic criteri és tenir un cor missioner. És a dir: viure la senzillesa i la humilitat que van caracteritzar Sant Francesc de Sales , no tenir por als canvis, de viure a contra corrent, etc., i, com Don Bosco, sempre donar el primer pas; sortir de les nostres zones de confort i anar a la trobada de "l'altre" tot i les diferències, recolzant-se en l'oració i comptant amb el suport de Déu. No es tracta de nosaltres o del que volem nosaltres, si no del que Déu vol perquè és la seva missió; Ell ens crida i ens envia ", afegeixen Isrrael i Norbert com a conclusió del que ha viscut.

La trobada va finalitzar la nit de dissabte 8 de febrer amb un ric moment de pregària Vesperal animada per la inspectoria Maria Auxiliadora, seguit per el sopar i una sobre taula missionera molt enriquidora.
Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

9

abr

Entrevista a Carmen María Espino, professora en Salesians Elx i promotora del projecte BIKreando.
9

abr

Bosco Global comparteix algunes de les iniciatives després d'establir un diàleg amb aquestes presènc ...
8

abr

Havia complert els 79 anys d'edat, els 62 de salesià i els 52 de sacerdot.
8

abr

La Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora ofereix una selecció musical per a aquests dies en aquest ...
7

abr

José Joaquín Gómez posa a les nostres mans un material imprescindible per a ajudar-nos a aprofundir ...
7

abr

Amb aquesta senzilla imatge de dol volem tenir present a totes les persones que estan morint per la ...
 
Notícies Opinió

ver más
 

Dosatic S.L. © 2020
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Aviso Legal Política de Privacitat