ESP CAT/VAL
divendres, 18 d'octubre de 2019
Augmenta la família de salesians cooperadors
Augmenta la família de salesians cooperadors
- Per: Francisco Bartolomé
26/06/2019 - 77 Visites


Set noves promeses en Salesians Ibi (Alacant)

El dia 22 de Juny es va celebrar a la Casa Salesiana d'Ibi (Alacant) la Promesa de set nous Salesians Cooperadors que s'integraran en el Centre Local d'aqueixa localitat.

En el marc de l'Eucaristia van formular la seua promesa set homes i dones, en un ambient entranyable, senzill i familiar. Va presidir l'Eucaristia el Delegat de Família Salesiana de la Zona Centre de la Inspectoria de Maria Auxiliadora, Vicente Enrique Picó concel·lebrant amb altres Salesians que han passat per la casa d'Ibi i van contribuir de forma important en la formació dels aspirants. Els va acollir en l'Associació el Coordinador de la Província de San José, Francisco Bartolomé i els van acompanyar, a més de familiars i amics, un nodrit grup de Salesians Cooperadors vinguts d'altres Centres Locals (Elx, Cartagena, Villena, Alacant, *Cabezo de Torres, etc..).

Al final de l'Eucaristia van continuar les emocions amb la Renovació de la seua Promesa per un grup de Salesians Cooperadors del Centre Local d'Ibi que van fer la seua promesa l'any 1994 i que després de la renovació van rebre la insígnia de plata com a distinció per la seua constància i fidelitat al llarg d'aquests 25 anys. María José Ales, Ricardo Mataix, Carmen Muñoz i Gaspar Valls van ser un exemple viu per als nous salesians cooperadors de com mantindre viva la flama d'una vocació. Felicitats als nouvinguts i als veterans.

Enllaços
Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

Ha obert les seves portes a IFEMA (Madrid) aquesta setmana en la seva 37a edició.
 
Notícies Opinió

ver más
 

Dosatic S.L. © 2019
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat