ESP CAT/VAL
dissabte, 19 d'octubre de 2019
Els Salesians Cooperadors erigeixen un nou centre local a Rota
Els Salesians Cooperadors erigeixen un nou centre local a Rota
- Per: Carlos Martín
26/06/2019 - 74 Visites


La província de Maria Auxiliadora celebra una jornada històrica coincidint amb el 75è aniversari de la presència de les Salesianes a la localitat gaditana.

En la jornada del 22 de juny va tenir lloc l'erecció canònica de l'Associació de Salesians Cooperadors de Rota, a la província de Cádiz, coincidint amb el 75è aniversari de la presència de les Salesianes a la ciutat.
 
L'Eucaristia, celebrada a parròquia de la nostra Senyora de l'O, va comptar amb la participació de diferents cooperadors provinents de diversos punts de la província Maria Auxiliadora que no van voler faltar en aquest dia tan especial per a la localitat gaditana.

Ángel Bejarano, coordinador del centre local de Rota, va oferir unes paraules de benvinguda on va mostrar l'agraïment per la vocació rebuda "en un dia per mirar enrere i rellegir la història". Cal destacar la participació dels integrants del Consell Provincial de Salesians Cooperadors, al costat del delegat de Família Salesiana, Alejandro Guevara, que van exercir com a testimonis durant la lectura del decret. Un cop eregida l'associació, els cooperadors locals van simbolitzar la seva intenció de pertànyer a aquesta associació amb un gest que simbolitzava l'acord viscut durant una jornada per al record.
 
 

La jornada es va completar amb la visita guiada al Castell de Luna, el passeig al col·legi de les Salesianes i la tradicional vetllada
 
 
Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

Contribueix a que 11 Centres Juvenils de Catalunya obrin cada cap de setmana per a 1.480 joves
La nova obra del jesuïta José María Rodríguez Olaizola
 
Notícies Opinió

ver más
 

Dosatic S.L. © 2019
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat