ESP CAT/VAL
divendres, 18 d'octubre de 2019
Les xifres de la Formació Professional parlen per si soles
Les xifres de la Formació Professional parlen per si soles
- Per: Comunicació Zaragoza
25/06/2019 - 97 Visites


Acaba el curs i és hora de fer balanç

Els Salesians tenen a Espanya 50 escoles de formació professional reglada, a les quals acudeixen més de 16.000 alumnes acompanyats per 1.000 professors. També les plataformes socials salesianes ofereixen formació professional. Aquests centres compten amb el suport d'empreses de diferents sectors perquè els seus alumnes puguen tindre una experiència real del món laboral.

És el cas de Salesians Zaragoza on han cursat 2n curs 255 alumnes, 27 en Formació Professional Bàsica, 94 en Grau Mitjà i 134 en Grau Superior. En el centre Salesià de Saragossa s'imparteixen especialitats de les famílies professionals de: Electricitat-Electrònica, Fabricació Mecànica, Informàtica i Comunicacions, i Transport i manteniment de Vehicles. Un total de 45 professors que al costat de les 146 empreses fan tot el possible perquè aquests nois i noies acabin amb èxit la seva formació.

El passat 13 de juny es va celebrar una reunió amb les empreses col·laboradores i la direcció de la secció de Formació Professional, qui va donar a conèixer les xifres d'aquest curs escolar 2018-2019 i les novetats del pròxim curs. Segons paraules de la directora pedagògica de Formació Professional, Merche López: -“La relació amb les empreses és sempre molt estreta ja que és fonamental per a conèixer de primera mà quines són les seves inquietuds i necessitats.-“

Fins al moment, estan contractats el 60% dels alumnes, dels alumnes que han cursat el programa Erasmus en Grau Superior a Europa, s'han quedat contractats dos d'ells un a Irlanda i un altre a Regne Unit i mancada saber els alumnes que cursen FP Dual, que fins a juliol o setembre no finalitza el seu contracte de formació i aprenentatge.

El que les empreses busquen a l'hora de contractar un treballador són tant coneixements professionals com actitud i habilitats interpersonals. Dins de la formació valoren positivament, a part de formació professional, el coneixement en noves tecnologies i idiomes. En actituds personals, són el sentit de la responsabilitat, educació, motivació, honestedat,….i com a habilitats interpersonals es valora: la capacitat d'aprenentatge, adaptant-se a diferents escenaris, la resolució de problemes, la resiléncia, la *proactividad, l'ètica laboral amb el treball en equip i compromís i tenir mentalitat internacional.

 

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

Ha obert les seves portes a IFEMA (Madrid) aquesta setmana en la seva 37a edició.
 
Notícies Opinió

ver más
 

Dosatic S.L. © 2019
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat