ESP CAT/VAL
divendres, 18 d'octubre de 2019
L’IEF es consolida en les nostres cases, tot i que queda treball per fer
L’IEF es consolida en les nostres cases, tot i que queda treball per fer
- Per: Jorge J. Reyes Macías
23/06/2019 - 129 Visites


El passat 22 de juny s'ha celebrat a Madrid l'última reunió del curs de la Comissió Inspectorial de l'IEF

El passat 22 de juny s'ha celebrat l'última reunió del curs de la Comissió Inspectorial de l'IEF, a Madrid-Atocha, a la Comunitat del Teologat. Hi han participat els set membres que la constitueixen: Jorge Juan Reyes, Francisco J. Pérez, Manuel Olid, Alberto Payá, Maje Yagüe, Salva Martín i Pep Alamán. En l'ordre del dia previst, s'han abordat els següents temes: s'ha revisat el curs que conclou; s'han programat els objectius i les reunions del curs vinent, tenint present les orientacions del POI i del PEPSI; s'han estudiat les dades recollides en l'última consulta que s'ha fet a les cases a finals de maig sobre l'estructura local i sobre com funcionen els grups de fe a cada casa; s'han establert dos temes de reflexió per als propers mesos, l'experiència celebrativa de l'IEF i les comunitats juvenils; i s'ha donat un últim repàs a l'esborrany de la carta d'identitat que durant aquests mesos s'ha elaborat, i que en el curs que ve passarà a ser estudiada per l'Equip Inspectorial de Pastoral Juvenil, perquè sigui aprovada pel Consell Inspectorial i pugui ser implementada a les cases.

L'anàlisi de les dades que s'han recollit a la consulta feta a les cases ha permès descobrir algunes debilitats que té en aquests moments el nostre IEF: la celebració setmanal de l'eucaristia i la formació-acompanyament dels animadors. D'altra banda, també s'han pogut observar altres fortaleses, com el treball amb la nova metodologia que proposa el Llibre Guia, que s'ha consolidat en gairebé totes les cases, l'ús de les fitxes per als grups, preparades des del Centre Nacional de Pastoral Juvenil, o la unitat cada vegada més real de les etapes de la infància amb la resta de l'itinerari.

Ja són quatre anys els que la Comissió porta treballant i prestant aquest servei de coordinació, reflexió i animació a tota la Inspectoria. L'IEF es reafirma com una realitat pastoral d'especial importància en les nostres obres, tot i que queda feina per fer per seguir creixent més i donant qualitat als procés de maduració que viuen els infants, adolescents i joves en aquesta bonica realitat de la nostra pastoral juvenil.

 
 
Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

Ha obert les seves portes a IFEMA (Madrid) aquesta setmana en la seva 37a edició.
 
Notícies Opinió

ver más
 

Dosatic S.L. © 2019
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat