ESP CAT/VAL
divendres, 18 d'octubre de 2019
Busques lliurar-te a l'estiu?
Busques lliurar-te a l'estiu?
- Per: Carlos Martín
21/06/2019 - 83 Visites


La Parròquia salesiana de Jesús Obrero de Sevilla anima la participació de voluntaris en els activitats desenvolupades al Polígono Sur.

Busques lliurar-te a l'estiu? Sota aquesta pregunta, plantejada des dels serveis tècnics de la Federació Andalusa de Centres Juvenils "El Patio", es plantejava l'oportunitat de viure l'època estival des d'una actitud de servei. L'escenari per a això; les activitats d'estiu del Centre Juvenil "El Cotarro", pertanyent a la parròquia Jesús Obrero i situada al Polígono Sud de Sevilla.

La presència salesiana, que està veient grans dificultats per poder realitzar les seves activitats al barri per la falta d'animadors, ha llançat una crida per buscar a "voluntaris compromesos", com es pot veure en el cartell elaborat per la difusió que està encapçalat per la imatge d'un gran cor. En l'actualitat, la casa salesiana compta amb 3 animadors i un salesià com a personal per tirar endavant aquest ambient educatiu del Centre Juvenil, primigeni de qualsevol obra salesiana. Ells són els responsables d'atendre la nombrosa quantitat de nois i noies del barri que necessiten una acció educativa en el temps lliure, però necessiten de moltes mans generoses causa alespecial creixement en nombre durant l'estiu.

"Es preveu que aquest any el Centre Juvenil haurà de reduir el seu horari, no podent atendre els destinataris tots els dies, i deixant de fer activitats que tant beneficien el barri, com són les sortides, les vetlles nocturnes o els tallers. Fins i tot el seu campament d'estiu que, en en la majoria dels casos, és l'única experiència de "vacances" dels destinataris ", comparteixen des dels serveis tècnics de la Federació El Patio.

Per poder treure endavant això es necessiten voluntaris per comptar amb una presència educativa a l'Oratori Centre Juvenil Salesià de la Parròquia el temps que puguin durant el mes de juliol. Qualsevol persona que vulgui fer aquesta experiència de voluntariat salesià a Jesús Obrero, pot dirigir-se, per oferir-se o demanar informació a través del correu electrònic voluntariado@federacionelpatio.org.

La presència salesiana al Polígono Sud

S'inicia amb l'arribada dels salesians a l'any 1981, any en què se celebrava l'arribada dels salesians a Espanya. "Des d'un principi es va tenir molt clar que s'anava a aquella zona a donar una resposta amb estil salesià: evangelitzar educant i educar evangelitzant", expliquen els Salesians sobre aquesta opció.

Un lloc «molt original en un espai molt original», on l'accent es col·loca en «la promoció de totes les persones i particularment dels joves, que estan en en l'ADN com a resposta de futur i d'esperança per a la societat».
Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

Ha obert les seves portes a IFEMA (Madrid) aquesta setmana en la seva 37a edició.
 
Notícies Opinió

ver más
 

Dosatic S.L. © 2019
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat